Xavi'den Casillas tepkisi

Xavi'den Casillas tepkisi

SPOR Haberleri

Casillas'a hakettiği saygıyı göstermediğini savunan Xavi, deneyimli kalecinin yeni takımı Porto'da yeniden yıldızlaşacağı görüşünde.

Barcelona efsanesi Xavi, yakın arkadaşı Iker Casillas'ın, Real Madrid'den gönderiliş şekline tepkili. Eflatun-beyazlı yönetimin Casillas'a hakettiği saygıyı göstermediğini savunan Xavi, deneyimli kalecinin yeni takımı Porto'da yeniden yıldızlaşacağı görüşünde.
Kulübün sembol isimlerinden Casillas'ın gözyaşları içinde tek başına bırakılması büyük tepki çekince, başkan Florentino Perez, 1 gün sonra deneyimli kaleci ile birlikte basının karşısına geçti. Perez, Casillas'ı kulüpten ayrılmaya zorladıkları iddialarını kesin bir dille reddetti. Ancak yine de damaklarda acı bir tat kalmıştı. Özellikle Barcelona'nın efsane ismi Xavi'ye vedası hatırlandığında.


Katalan ekibinde takım arkadaşları, ailesi, kulüp yöneticileri, teknik direktör Luis Enrique'nin de katıldığı bir törenle veda eden Xavi de Casillas'a gereken saygının gösterilmediğini düşünüyor. Casillas'ın en yakın arkadaşlarından biri olan Xavi, deneyimli kalecinin yeni takımı Porto'da yeniden yıldızlaşacağı görüşünde. Casillas'ın çok büyük bir kaleci olmasına karşın son dönemde sürekli kendisini yeniden kanıtlamak zorunda kaldığını vurgulayan Xavi; "Iker'in futboldan eskisi kadar keyif almadığını görebiliyordum.Tüm yaptıklarına karşın her maça büyük bir baskı altında çıkıyordu. Porto'da bu baskı ortadan kalktığında herkes onun nasıl bir kaleci olduğunu yeniden hatırlayacak" dedi.


eurosport

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...