Özbek: Bizim kadromuz zaten yıldız dolu

Özbek: Bizim kadromuz zaten yıldız dolu

SPOR Haberleri

Dursun Özbek, "Onlar yeni bir kadro kurdu biz ise şampiyon bir takımız. Kamp bitince takviye yaparız" dedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Fenerbahçe'nin yıldız transferlerine karşılık Galatasaray'ın suskun kaldığı şeklindeki eleştirilere cevap veren Özbek, "Taraftarlarımızın içi rahat olsun, bizim zaten şampiyon bir kadromuz var. Bu şampiyon kadroya gerekli takviyeleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. Transfer temaslarının sürdüğünü belirten Özbek, "Hamza Hamzaoğlu ile sürekli iletişim halindeyiz. Hocamız bize ikinci Avusturya kampından sonra rapor sunacak. Bu rapora göre takviyelerimizi yapacağız. İkinci kampın sonuçlanmasını bekliyoruz" diye konuştu. Geçen sezonu çifte kupa ile tamamladıklarını hatırlatan Özbek, "Elimizde yıldızlarla dolu bir kadro var. Bu kadronun eksik yönlerini biliyoruz. Hocamızın isteği doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor" dedi. nbsp;
Gençlere yatırım yapıyoruz
Fenerbahçe'yle kıyaslanmalarının yanlış olduğunu belirten Başkan Dursun Özbek, "Fenerbahçe yeni bir kadro kuruyor. Sahaya çıkacak olan 11 futbolcudan birçoğu yeni transfer olacak. Ancak bizim de kadromuzun gücü belli. Şampiyon takımdan bahsediyoruz. Bir yandan da geleceğe yatırım yapıyoruz. Araştırdığımız genç oyuncular da var, bir yandan Galatasaray'ın Avrupa'da başarılı olması için çabalarken bir yandan da geleceğimizi oluşturacak isimler üzerinde çalışıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. Melo konusuna da değinen Galatasaray Başkanı, "Görüşmelerimiz sürüyor. Melo'nun durumuna göre orta sahadaki transfer politikamız belirlenecek. Oradan çıkacak sonucu bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...