İbrahimovic imkânsız

İbrahimovic imkânsız

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un bütçesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten tecrübeli yönetici, dünyaca ünlü yıldızı alamayacaklarını söyledi

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, gündemdeki konulara açıklık getirdi. Trabzonspor'un dünyaca ünlü yıldız Zlatan İbrahimovic'i transfer edeceği iddialarına cevap veren Hurma, "İnsan oğlunun istekleri sonsuzdur. Tatmin edilemez durumdadır. Tabi ki İbrahimovic gibi bir oyuncuyu çalıştığım takımda görmek ve öyle bir transferi bitirmiş olmanın keyfini yaşamak isterim ama imkanları kulübün şartlarını göz önünde bulundurmak lazım. Şu anda böyle bir transferi düşünmek olanak halinde değil" dedi. nbsp;İyi bir teknik kadro kurmanın sözünü verdiğini belirten Süleyman Hurma, "Bu takım kesinlikle yarışın içinde olacak. Yarışı kazanır kaybeder onu bilemeyiz. Şampiyon olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Ama lig bittiğinde '2 transferle bu takım şampiyon' olur dedirteceğiz. Sözlerimi yerine getireceğim" diye konuştu.
Kamp sonrasına sarkabilir
Transfer çalışmalarının iyi gittiğini söyleyen Hurma, eksikleri tamamlamak üzere olduklarını belirtti. Takımda uyum sıkıntısı yaşamayacak ve katkı verecek isimleri kadroya dahil etmek için çabaladıklarını belirten tecrübeli futbol adamı, "Transferlerin kamp bitmeden sona ermesi için uğraşıyoruz. Ama ideali konuşmak gerekirse büyük takımın transferi bitmez. Ülkemizde lig bitiyor takımlar transferler yapıyor" diyerek takviye çalışmalarının kamp sonrasına da sarkabileceği bilgisini verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...