Sarı kırmızılılardan çifte imza

/ Kaynak: İHA
Sarı kırmızılılardan çifte imza

SPOR Haberleri  / İHA

Kayserispor, Benfica'dan transfer ettiği oyuncular Vanderley Dias Marinho ve Diego Lopez ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kayserispor Kulübü'nün Kadir Has Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, "İlk olarak Suruç'ta meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere ve Kayserili şehidimizin ailesine başsağlığı diliyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızda görmek istediğimiz iki futbolcumuzu bu gün takımımıza katıyoruz. Futbolcularımızın kulübümüze katkıları olacaktır. Hocamız ile görüşmelerimiz doğrultusunda 5 oyuncu transferi daha yapacağız" dedi. Yeni transferlerden Derley ise, "Öncelikle bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Atacağım golleri de takımımızın iyi yerlere gelmesi için atacağım. Şuan sadece oynayacağımız futbola odaklanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.Benfica'dan bir diğer transfer Diego Lopez ise, Kayseri'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Bu sıcak karşılama için teşekkür ediyorum. Sahada yapacaklarım ile bu sıcak karşılamaya cevap vermek istiyorum" diye konuştu.


PERFORMANSLARI
Kayserispor'un Portekiz ekibi Benfica kulübünden transfer ettiği Vanderley Dias Marinho, 2013-2014 sezonunda Maritimo kulübünde gösterdiği 30 maçtaki 17 gollük performansı ile dikkat çekmişti. O sezon sonuna kadar Oscar Cardozo'nun yerine 2,5 milyon Euro transfer bedeli ile Benfica'ya transfer olan Vanderley Dias Marinho, Portekiz ekibinde geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi maçları da dahil takımda sürekli kendisine yer buldu. Forvet mevkisinde oynayan golcü futbolcu Kayserispor'a 1 yıllığına kiralanırken, sarı-kırmızılı ekiple Benfica arasında satın alma opsiyonlu bir anlaşma imzalandı.Kayserispor, yine Benfica'dan bir yıl kiralık olarak kadrosuna kattığı Diego Lopez'de forvet arkasında görev yapıyor ve bu futbolcu geçen sezon 46 lig maçında 9 gol 2 asist yaptı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...