Şenol Güneş'ten Serdar sürprizi!

/ Kaynak: AA
Şenol Güneş'ten Serdar sürprizi!

SPOR Haberleri  / AA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nice ile oynanan hazırlık maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa'nın Nice takımı ile 2-2 berabere kaldıkları hazırlık maçında daha hırslı bir görüntü ortaya koyduklarını söyledi.

Şenol Güneş, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şu ana dek 3 hazırlık karşılaşması oynadıklarını hatırlatarak, "Her üç maçta da bütün oyunculara dengeli şekilde şans vermeye çalıştık. Fizik olarak yıpranmadan maçları geçmeye çalıştık. 1-2 oyuncuya yük bindi. Bugün daha hırslı, fizik güç olarak iyi gözükmemize rağmen telaşlı oynadık. Kademelerde hatalar yaptık, özellikle gollerde. İkinci yarıda baskılı oyunu zaman zaman iyi yaptık" dedi.

Her gün idman yaptıklarına dikkati çeken tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanların karşılığını görmek açısından hazırlık maçlarının iyi olduğunu ifade etti. Yeni transferlerin dahil olmasıyla kadro yapısını daha iyi kuracaklarını kaydeden Şenol Güneş, "Oyun ritmi, anlayışı bakımından daha üst seviyede oynayacağız. Henüz takım olgusunu, dizilişi oturtamadığımız için hatalar oluyor. Zaman zaman pas alışverişinde sıkıntılar yaşanıyor. Belli ki takım, kazanma hırsıyla oynayacak" ifadelerini kullandı.

Serdar Kurtuluş'u ön liberoda denemesiyle ilgili soruyu yanıtlayan Şenol Güneş, şunları söyledi:

"Tolgay ve Veli, hem hücum hem defans yapmak için uygundu. Ofansif olarak Oğuzhan ve Sosa görünüyor. Defansif tarafları eksik görünüyor. Onlar da henüz ritim yakalayamadılar. Necip kesici oynuyor. Serdar'ı da görmek istedim. Elimizdekilerin ne olacağını görelim ki, yeni birini aldığımızda kıyaslama şansımız olsun."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...