Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç Devler ikinci oldu

Genç Devler ikinci oldu

SPOR Haberleri

FIBA Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye, finalde ev sahibi Yunanistan'a 64-61 yenilerek Avrupa ikincisi oldu.

Ay-yıldızlılar ilk çeyreği 19-12, devreyi de nbsp;37-25 önde geçti. Millilerimiz ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamadı ve Yunanistan ilk 5 dakikalık bölümde farkı 4 sayıya kadar düşürdü. Ay-yıldızlılar Furkan'ın üç sayılık basketi ile karşılaşmada farkı 8 sayıya çıkardı. Bu bölümlerde oyun üstünlüğünü ele geçiren taraf milliler oldu. oldu. Üçüncü çeyrek Genç Devler'in 48-41 üstünlüğü ile sona erdi. Son çeyrekte 3 dakika geride kalırken Yunanistan eşitliği sağladı. Millilerimiz son dakikaları başa baş geçen mücadeleden 64-61 mağlup ayrıldı ve son 2 sezonda şampiyon olduğu turnuvada bu defa ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Furkan Korkmaz kaydettiği 15 sayı ile millilerin en skorer ismi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...