Dostluk kazansın!

Dostluk kazansın!

SPOR Haberleri

TFF Süper Kupa önce kaptanlar ve hocalar sıcak mesajlar verdi.

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Galatasaray ile kupa finalistini karşı karşıya getirecek olan TFF Süper Kupa maçı öncesi iki takımın kaptanları ve teknik direktörleri ortak bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Galatasaray'dan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve kaptan Selçuk İnan, Bursaspor'dan Ertuğrul Sağlam ve Ozan İpek katıldı. Gerginlikten uzak, futbolun konuşulduğu bir sezon dileğinde bulunan kaptanlar ve hocalar "Bu konuda yöneticilere, teknik adamlara, futbolculara ve taraftarlara büyük sorumluluklar düşüyor. Sahada tabii ki kazanmak için üst düzey mücadele olacak ama son düdük çaldığında birbirimizi tebrik edebilmeliyiz" mesajını verdi.
Selçuk İnan: Üçüncü kupayı da almak istiyoruz
Galatasaray'ın kaptanı Selçuk İnan, "Geçen sene aldığımız 2 kupa var. Süper Kupa'da güzel bir maç seyrettirerek yine kupayı almak istiyoruz. Herkesin sadece futbolun güzelliklerini konuşmasını istiyorum" dedi. Selçuk İnan, Melo ile ilgili sorulara ise "Onula sahada iyi anlaşıyorduk. Ama kim olursa elinden geleni yapacaktır. Melo'nun olmaması büyük p;roblem olmaz. Çünkü biz takım oyunu oynuyoruz. 4 yıldır çok önemli bir istikrar yakaladık, Muslera, Melo ve ben. Bunun nedeni bizim takım oyuncusu olmamız" değerlendirmesinde bulundu.
OZAN İPEK: Bizim daha çok ihtiyacımız var nbsp;
Geçen sezon kupa finalinde Galatasaray'a kaybettiklerini hatırlatan Bursaspor'un kaptanı Ozan İpek, "İki büyük kulübün karşılaşması olacak. Biz sezonu Galatasaray'la kapattık, Galatasaray'la açıyoruz. Onlara kaybettik. Bu maç geçen sezonun rövanşı gibi bir şey olacak. İyi hazırlandık. Süper Kupa'ya Galatasaray'dan daha çok ihtiyacımız var. Manevi getirisi bizim için daha fazla. Umarım kazanan biz oluruz" diye konuştu.
Hamza Hamzaoğlu: Bu kupa çok anlamlı!
Galatasaray'ın teknik patronu Hamza Hamzaoğlu yeni sezona kupayla başlamak istediklerini söylerken "Geçtiğimiz sezonu iyi bir finalle kapattık. Bu sezona da Bursaspor'la başlayacağız. Bursaspor'la iyi oyuncularla iyi bir takımla güzel bir maç olmasını istiyoruz. Süper Kupa bizim için çok anlamlı. Sezonu 2 kupayla kapattık, inşallah 3. kupayla taçlandırırız. Güzel bir maç olmasını diliyorum. Kağıt üstünde favori olan biziz ama zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Her iki takım için de hayırlısı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. Hamzaoğlu, yeni transferlerden bazılarının kadroda olmamasıyla ilgili olarak "Carole önümüzdeki maçlarda aramızda olacak. Transferin son gününe kadar bize katkı sağlayacak herkesi alabiliriz" dedi. nbsp;
Ertuğrul Sağlam: Bursa'ya götüreceğiz!
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da Süper Kupa'yı kazanmayı çok istediklerini ifade ederken "Bursaspor camiası açısından çok önemli bir gün, kupayı almak istiyoruz. Onu almak için de onu hak edecek oyunu oynamak lazım. Biz bu sene performans olarak güzel şeyler yapmak istiyoruz. Sahada tabii ki kazanmak için üst düzey bir performans sergileyeceğiz, sertliği, agresifliği uygulayacağız ama bunlar futbol kuralları içerisinde olacak. Güzel bir oyunla kazanıp Bursa'ya kupayla dönmek istiyoruz. nbsp;Aynı finalde olduğu gibi güzel bir maç olur" değerlendirmesinde bulundu. Sağlam önemli oyuncular kaybettiklerini ancak çabuk toparlanacaklarını da sözlerine eklerken yeni transferler yapacaklarını dile getirdi. nbsp;
Dostluk kazansın!








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...