Fener'e yeni Zidane geliyor

Fener'e yeni Zidane geliyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Pereira'nın isteği doğrultusunda Valencia'nın Cezayir asıllı yıldızı Feghouli için sürpriz bir teklif yaptı.

Fenerbahçe Valencia'nın "Yeni Zidane" olarak lanse edilen yıldızı Soifanne Feghouli için harekete geçti. Cezayir asıllı Fransız futbolcu için çok gizli bir çalışma yürüten Fenerbahçe'nin İspanyol kulübüne teklif yaptığı öne sürüldü. Sarı-Lacivertliler, Feghouli haberlerini yalanlasa da İspanyol basını da Valencia'ya yakın kaynaklara dayandırarak Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuyu istediğini ileri sürdü. Kanatlarda ve orta sahada görev yapabilen, hırsı ve dinamikliği ile dikkat çeken Feghouli'nin maliyetinin ise çok yüksek olduğu öğrenildi. Yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeli istenen Cezayirli yıldız tam Pereira'nın istediği özelliklere sahip. PSG'de oynadığı dönemde yıldızı parlayan Cezayirli oyuncu oyun tarzı ile "Yeni Zidane" diye lanse edilmişti. Maddi olarak iyi durumda olan Valencia'nın Fenerbahçe'ye vereceği cevap bekleniyor. nbsp;


VALENCİA İLE TOPLANTI ÜSTÜNE TOPLANTI
Ancak Fenerbahçe'nin bu transferdeki en büyük güvencesi Terraneo... Yıldız oyuncuları bir bir transfer eden İtalyan sportif direktörün İspanya'da Valencia yetkilileri ile üst üste toplantılar gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Bu arada İspanyol basını Valencia'nın bir diğer yıldızı Andre Gomes'in de Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğunu ileri sürdü. Sarı lacivertlilerin Feghouli'nin yanı sıra Andre Gomes için de resmi teklif yapıldığını yazdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...