Q7'ye ceza yolda!

Q7'ye ceza yolda!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, "Böyle önemli bir maçta 10 kişi kalmamalıydık. Quaresma'ya ceza vereceğiz" dedi

Trabzonspor mağlubiyeti Beşiktaş'ı derinden sarsarken, gözler attığı golün yanı sıra gördüğü gereksiz kırmızı kartla Quaresma'ya çevrildi. Trabzonspor karşısında karşılaşmanın ilk yarısında istenilen performansı ortaya koyamayan Portekizli futbolcu, 57. dakikada hafızalardan kolay kolay silinmeyecek bir gole imza attı. Q7, bu golün sevincini yaşadıktan 3 dakika sonra hakem Ali Palabıyık'ın düdüğünü beklemeden serbest vuruşu kullanınca ikinci sarı sonrasında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Trabzonspor gibi bir rakip karşısında eksik duruma düşülmemesi gerektiğinin altını çizerek, "Quaresma'ya ceza vereceğiz" dedi. Yıldız ismin oyundan atılmasına Başkan Fikret Orman'ın da büyük tepki gösterdiği öğrenildi.
Palabıyık'ı eleştirdi
Hakem Ali Palabıyık'ın kararlarını eleştiren Albayrak, "Biz takım kurmakla görevliyiz. Hakemlerin performansını iyi yapacak mekanizma bizler değiliz. Hakemlerin orada olma sebebi adalet dağıtmak. Daha ilk başta böyle başlarsa bu ligin sonu gelmez. Türkiye'de kurumlar ve kişiler özür dilemeli. Hedefler çok yukarıda, büyük yatırımlar yapılıyor ve beklentiler çok yukarıda. Artık hakemleri konuşmamalıyız. Önce futbol olmalı" açıklamasını yaptı. Albayrak, "Taraftarımızdan özür diliyoruz. Moraller bozulmasın, bu takım ve teknik ekip, bunların altından kalkabilecek güçte. Bizi desteklemeye devam etsinler" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...