Çipras değil Gekas

/ Kaynak: İHA
Çipras değil Gekas

SPOR Haberleri  / İHA

Kırmızı şimşekler sahasında Yiğido'yu rahat geçerek sezonun ilk galibiyetini alırken 35'lik Gekas 'hat-trick' yaparak maça damga vurdu

Eskişehirspor sezonun ilk galibiyetini Sivasspor karşısında alırken, maçın kahramanı Yunan golcü Gekas'tı: 4-2. Karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Ben Khalifa'nın aşırtma pasında savunmanın arkasında topla buluşan Gekas'ın ceza sahasında yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-0. nbsp;Sivasspor'un sol kanattan 18. dakikada geliştirdiği atakta Burhan Eşer'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Batuhan'ın şutunda kaleci Boffin gole izin vermedi. Eskişehirspor 21'de farkı 2'ye çıkardı. Anıl Karaer'in uzun pasıyla topla buluşan Kaan Kanak'ın şutu kaleci Setkus'un solundan ağlarla buluştu ve ilk yarı Es-Es'in üstünlüğüyle sona erdi: 2-0.
Sivas farkı 1'e nbsp;indirdi ama...
Kırmızı-siyahlılar ikinci yarıya da golle başladı. Ben Khalifa'nın ara pasıyla topla buluşan Gekas, Sivasspor ceza sahasına girer girmez attığı sert şutta top kaleci Setkus'un sağından ağlarla buluştu: 3-0. Sivasspor 60'ta farkı 2'ye indirdi. nbsp;Burhan Eşer'in pasıyla sağ kanatta topla buluşan Cicinho, ön direğe ortaladı. Topa iyi hareketlenen Abalo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Boffin'in solundan fileleri gitti: 3-1. Bu golden sadece 4 dakika sonra yaşanan karambolde topa son dokunuşu yapan Batuhan skoru 3-2'ye getirdi. Sivasspor'un umutlarını Gekas yıktı. 59'da kaleci Setkus ile karşı karşıya kalan Gekas topu ağlara gönderdi ve 'hat-trick' yaptığı maçta takımına 3 puanı getirdi: 4-2.
HAT-TRİCK ONUN İŞİ
Yunan golcü Theofanis Gekas, Süper Lig kariyerinde 3. kez hat-trick yaptı. Daha önce Samsunspor ile F.Bahçe'ye, Konyaspor formasıyla Akhisar'a 3 gol atan 35 yaşındaki Gekas, dün de Sivasspor'a patladı.
Çipras değil Gekas


SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...