Burak Yılmaz için çarpıcı iddia!

Burak Yılmaz için çarpıcı iddia!

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu ile Burak arasındaki soğukluk boyut atladı. Yardımcı antrenörleri reddeden Burak, takım otobüsüne binmek istemedi. West Ham teklifi yükseltti...

Hamza Hamzaoğlu maç sonu yaptığı açıklamada golcü oyuncuyu omuzundaki sakatlığından ötürü çıkardığını belirtmesine karşın, Burak Yılmaz'ın yakın dostlarıyla yaptığı sohbette omuzundaki ağrının maçta kendisini zorlamadığını söylediği öğrenildi.

Maçtan sonra Hamza Hamzaoğlu'nun 2 yardımcısı Fuat Buruk ve Yıldırım Uran'ı, Burak Yılmaz'ın yanına gönderdiği ancak yıldız golcünün yardımcı antrenörlerle görüşmek istemedi.

Hamza Hamzaoğlu ile Burak Yılmaz arasında bir sorun olup olmadığı tartışılırken, Galatasaray'ın 3 resmi maçının ikisinde Burak Yılmaz oyundan alınan ilk oyuncu olurken, geçtiğimiz hafta ise Sivas'ta yedek kulübesinde oturup, ikinci yarıda oyuna alınmıştı. nbsp;

"TAKIM OTOBÜSÜNE BİNMEK İSTEMEDİ"

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol'da dile getirilen iddiaya göre; oyundan alınan ve maç sonunu bekleyen Burak Yılmaz, takımının yenilgisi sonrası morali bozuk bir şekilde soyunma odasına gitti. Takım otobüsüne binmek istemeyen, aracıyla Türk Telekom Arena'dan ayrılmak isteyen ve morali oldukça bozuk olan Burak Yılmaz'ın gözlerinin dolduğu ifade edildi. Burak Yılmaz'ı stadyumun otoparkında Selçuk İnan ve Fuat Burak'ın zorlukla sakinleştirdiği ve ikna ettiği kaydedildi.

Tüm futbol otoriteleri Galatasaray'ın mevcut kadrosu içinde en önemli gol silahının Burak Yılmaz olduğu yönünde görüş bildirmesine karşın Hamzaoğlu'nun ilk kement attığı oyuncunun yıldız golcü olması nbsp;ve Burak Yılmaz'ın sinirli tavırları Galatasaray'da hoca ve yıldız oyuncu arasında bir gerginlik olduğu gerçeğini saklayamıyor. nbsp;

West Ham teklifi 9 milyon euroya çıkarıyor
nbsp;
Bu arada Burak Yılmaz için Galatasaray'a resmi transfer teklifinde bulunan ve 5 milyon euroluk bonservis ücreti teklifini 7 milyon euroya çıkaran West Ham Kulübü'nün teklifini 9 milyon euroya çıkacağı da öğrenildi.

Burak Yılmaz'ın menajerine şok! Lisansı iptal edildi...

Burak Yılmaz, Emre Çolak, Alper Potuk, Umut Bulut gibi isimlerin menajerliğini yapan Ali Egesel'in lisansı PFDK'nın aldığı kararla iptal edildi.
nbsp;
TFF'den yapılan açıklamaya göre kurul, 15 yaşını doldurmamış futbolcu nbsp;ile sözleşme imzalaması ve futbolcu adına menajerlik faaliyetinde bulunmasından nbsp;dolayı lisansını iptal ettiği Egesel'e, aynı zamanda sürekli hak mahrumiyeti nbsp;cezası da verdi.
nbsp;
Kurul kararı, "Futbol menajeri Ali Egesel'in, 15 yaşını doldurmamış, nbsp;yaşı küçük futbolcu ile sözleşme imzalaması ve bu futbolcu adına menajerlik nbsp;faaliyetinde bulunmasından dolayı Futbol Menajerleri ile Çalışma Talimatının nbsp;14/7. maddesi uyarınca lisans iptali ve sürekli hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir" şeklinde ifadelerle açıklandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...