Galatasaray Pato için bastırıyor

Galatasaray Pato için bastırıyor

SPOR Haberleri

Hamza Hamzaoğlu'nun alınmasını istediği Corinthianslı Pato'nun transferini bitirebilmek için 5 milyon euro'luk teklifini 7 milyon euro'ya çıkardı.

Galatasaray, ligin ilk 2 haftasında aldığı 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle kötü bir giriş yapması üzerine, forvet arayışlarına hız verdi. Sarı-kırmızılı yönetim, bir süredir peşinde olduğu Brezilyalı futbolcu Pato'nun transferi için yaptığı girişimleri daha da hızlandırdı. Cimbom, Corinthians ile yaptığı ve bir ara 'duraklama' dönemine giren temaslarını yeniden canlandırıyor. nbsp;


Sambacılar 'Ret' yanıtı vermişti nbsp;
Yönetim, 25 yaşındaki golcü için Corinthians kulübüne daha önce yaptığı ve "Ret" yanıtı aldığı 5 milyon euro'luk teklifini 'revize' ederek, yeniden Brezilya kulübünün kapısını çaldı. Sarı-kırmızılılar, Alexandre Pato için önerilerini 7 milyon euro'ya yükselttiklerini resmi olarak bildirdiler. Ancak Corinthians yönetimi, golcü oyuncuları için 10 milyon euro satış bedelinde ısrar etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...