Vitor Pereira firikik golü sonrası top toplayıcıya sarıldı!

Vitor Pereira firikik golü sonrası top toplayıcıya sarıldı!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Vitor Pereira, Nani'nin frikik golünden sonra kendisine doğru gelen top toplayıcı çocuğa doğru yöneldi ve ona sarıldı.

Portekizli teknik adam, daha sonra çocuğu öptü ve sevincini teknik heyetteki arkadaşlarıyla kutladı. Pereira, “Çok fazla pozisyon bulduk ama top girmedi. Gol sevincimi biriyle paylaşmak istedim. Tüm taraftarlarımıza ne kadar sarılmak istediğimi gösterdim” diyerek hareketini yorumladı. Sarı-lacivertlilerin hocası, “Atromitos maçı sonrasında fiziksel ve duygusal anlamda çok zorlandık. Puan kaybı yaşasaydık hiç adil olmayacaktı. Attığımız son saniye golü konuşulacaktır. Son dakikaya kadar kazanmak istediğimizin konuşulması lazım. Oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi. Başarılı teknik adam, Diego Ribas için ise ayrı bir parantez açarken, “Bireysel olarak oyuncularla ilgili konuşmak gibi bir huyum yoktur ama sahada dev bir Diego gördüm. Taraftarlarımızın da desteğiyle daha çok galibiyet alacağız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...