HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Felipe Melo: "Rüyam gerçek oldu"

/ Kaynak: İHA
Felipe Melo: "Rüyam gerçek oldu"

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, yıllardır Inter'i istediğini belirterek, İtalyan ekibinin her futbolcunun rüyasını süslediğini söyledi.

Transfer döneminin son gününde sürpriz bir şekilde İtalyan ekibi Inter'e transfer olan Brezilyalı oyuncu, yeni takımının televizyonuna açıklamalarda bulundu. Uzun süredir Inter'e gelmek istediğini ifade eden Melo, "Ben ve ailem buraya geldiğimiz için çok mutluyuz. Rüyam gerçek oldu" dedi.

Asla pes etmeyeceğini vurgulayan Melo, " Yüzde yüz teknik bir oyuncu olmasam da takım arkadaşlarım için çok koşacak ve çalışacağım. Eminim taraftarlar arkamda olacak. Sahada savaşan bir Melo olacak" açıklamasını yaptı.

Bir dönem Galatasaray'da birlikte çalıştığı Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini ile ilgili de konuşan Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray'da birlikte kazandık. O her zaman kazanan birisi. İşini çok iyi bilen biri. Kimsenin gözdesi değilim. Kazanmayı ve bunu da her oyuncunun rüyası olan Inter için yapmak istiyorum" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...