Mehmet Topal Avrupa'yı unutamadı

Mehmet Topal Avrupa'yı unutamadı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe sezon sonunda sözleşmesi bitecek Mehmet Topal'ı elde tutmak için kesenin ağzını açmak zorunda kalacak.

Sezon sonunda 10 futbolcuyla olan sözleşmesi bitecek Fenerbahçe'de en büyük sıkıntı Mehmet Topal'da yaşanacak görünüyor. Caner, Gökhan, Hakan Çinemre ve Topal'la yeni mukavele imzalamayı planlayan sarı-lacivertliler bu işi devre arasında sonuca bağlayarak rahat etmek istiyor. Ancak Giuliano Terraneo'yu zorlu bir süreç bekliyor. Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söylemesine rağmen Mehmet Topal'ın kafasında çok sayıda soru işareti bulunuyor. Vitor Pereira'yla yaşadığı gerginliği şimdilik rafa kaldıran tecrübeli oyuncu, yaşanan silahlı saldırıların huzursuzluğunu ise henüz üzerinden atabilmiş değil. Avrupa'dan gelen teklifler de Topal'ın aklını karıştırıyor.
Emery aklını çeliyor
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri tüm hocaların bankosu olan Mehmet Topal, Pereira döneminde yedek oturmayı öğrenmeye çalışırken, Valencia'da birlikte çalıştığı Unai Emery'nin kendisini Sevilla'ya davet etmesini kulak ardı edemiyor. La Liga'nın cazip atmosferi bir yana, geçen sezon takım otobüsüne yapılan saldırının ardından geçtiğimiz günlerde de şahsi aracına kurşun isabet etmesi milli oyuncunun Avrupa defterini yeniden açmasına zemin hazırlıyor. Yıllık 2 milyon 50 bin avro garanti paranın yanı sıra maç başı 10 bin avro'yla Volkan Demirel'den sonra Fenerbahçe'nin en çok kazanan yerlisi olan Topal'ın ücretinde indirim yapmaya yanaşmaması da ayrılık ihtimalini güçlendiriyor. > M.Emin ULUÇ 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...