Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'den Cumhuriyet'e ağır kapak

Fenerbahçe'den Cumhuriyet'e ağır kapak

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü, Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan bir haber üzerine açıklama yaptı.

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan bir haber üzerine açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü, haberi yalanlayarak AK Parti'nin karşısında olmadıklarını belirtti.

Cumhuriyet Gazetesi'nde bugün çıkan ve Fenerbahçe ile AK Parti'nin karşı karşıya geldiğini ima eden haber üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü yazılı bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'nin siyasetle ilgisi olmadığı ve hiçbir partiye, karşıt duruş sergilemediği açıkça ifade edilen yazıda;  "Cumhuriyet Gazetesi'nde bugün yayınlanan ve Sayın Mehmet Ali Şahin tarafından yapılan açıklamaları da ihtiva eden haber hususunda aşağıda yazılı açıklamanın yapılması zarureti hasıl olmuştur.Öncelikle ifade etmek isteriz ki gazetede yer alan haberin giriş cümlesinde belirtildiği şekilde Fenerbahçe Spor Kulübü ile herhangi bir siyasi parti arasında polemik söz konusu değildir. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün siyasi bir faaliyeti yoktur ve herhangi bir siyasi partiye yakınlığı ya da karşıtlığı yoktur" cümlelerine yer verildi.

Bu açıklamanın ardından Cumhuriyet Gazetesi'nin haberinin maksatlı ve çarpıtılmış olduğu, olayın müdahilleri tarafından bir kez daha ortaya konmuş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...