Yenilginin faturası Sneijder'e

Yenilginin faturası Sneijder'e

SPOR Haberleri

Hollandalı muhabir farklı yenilgi sonrası Sneijder'e, "Galatasaray'daki takım arkadaşların sana güler mi?" diye sordu. Y

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, 3-0 kaybettikleri Türkiye maçı sonrasında NOS TV'ye karşılaşmayı değerlendirdi. Muhabirin, "Galatasaray'daki takım arkadaşların soyunma odasında sana gülerler mi?" sorusuna, yıldız futbolcu "Şu anda hiçbir şey beni ilgilendirmiyor. Gülerlerse de bu gerçeği değiştiremem. İyi olmak ve kaçırdığımız üçüncülüğü yeniden almak zorundayız" yanıtını verdi.


İKİ MAÇI KAZANAMAZLAR 


Sneijder, muhabirin "Hata nerede?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "Keşke ben de nerede olduğunu bilseydim. Üzerimizde kötü bir şans vardı. Bunu açıklamak hiç kolay değil." Daha iyi olmak zorunda olduklarını da belirten Hollandalı yıldız, "Mağlubiyet için kendimizi suçlayamayız. Avrupa Şampiyonası'nı kaçırdık mı? Bence hayır. Biz Türkiye'nin kaybını umut ediyoruz. İki maçı da kazanamayacaklar" iddiasında bulundu. 


FATURA SNEİJDER'E!


 Hollandalı gazeteci David Endt, 3-0'lık yenilginin faturasını Wesley Sneijder'e kesti. Endt, Sneijder'in verimsiz koşular yaptığını belirtip, "Şu an yüzde 75'lik performans sergiliyor. Yenilgi için kendisi birçok mazeret sıralayabilir ancak kendisi de etkisizdi. Gereksiz koşular yaptı. Bu dışarıdan iyi görünebilir ama şut ve pas kararlarında da başarısızdı" dedi. Bir dönem F.Bahçe forması da giyen Hollanda'nın efsane yıldızlarından Hooijdonk da Sneijder'in gerçek seviyesini göstermediğini söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...