HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Fernandao, çıtayı yükseltti: 25 gol...

Fernandao, çıtayı yükseltti: 25 gol...

SPOR Haberleri

Fernandao, partnerleri Volkan ve Ozan ile Çıtayı 10 gol birden yükseltti. Sambacı yakın çevresi aracılığı ile taraftara seslendi: Bu sene hedef 25!

Geçtiğimiz sezonu 22 golle kral olarak tamamlayan ve Fenerbahçe'ye çok daha büyük hedeflerle transfer olan Fernandao, kariyerinin en iyi dönemlerini geçiriyor... Önce hazırlık sonra da Avrupa Kupası maçlarında kalitesini kanıtlayan, ardından lige de formda başlayıp taraftarın güvenini kazanan Brezilyalı, son iddiasıyla çıtayı iyice yükseltti.
 
Her şeyi hesaba katmış 
Her fırsatta büyük bir camiaya geldiğini ama kendine de çok güvendiğini belirten golcü, “İmza attığımda bir hedefim vardı elbette... Sisteme ve kulübe alışma sürecini, rakiplerin Fenerbahçe'ye karşı oyun düzenini düşününce ilk yıl için 15 gol gibi bir baraj belirlemiştim” diyen Fernandao'nun planları, son transferlerle tamamen değişti. Yakın çevresiyle, Ozan Tufan ve Volkan Şen transferlerinden duyduğu memnuniyeti paylaşan Brezilyalı'nın son iddiası; 25 gol!
 
Yıldızları da övdü
Artık Fenerbahçe'de ne saha içinde ne de dışında hiç yabancılık çekmediğini belirten Fernandao takımdaki diğer yıldızları da övüyor ve şu sözlerle Fenerbahçe taraftarını bir kat daha heyecanlandırıyor: “Birlikte Bursaspor'da gerçekten de özel işler yaptık. Şimdi hepimiz daha fazlasını Fenerbahçe'de vermek için uğraşıyoruz. Tabii ki genel anlamda da çok kaliteli yıldızlarla oynuyorum ama Ozan ile Volkan'ın varlığı benim performansıma direkt etki edecektir.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...