Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini iki Galatasaraylı ismi daha istiyor

Mancini iki Galatasaraylı ismi daha istiyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'dan Melo ve Telles'i koparan İnter'in hocası Mancini, bu kez de gözünü Aslan'ın 10 numarası Sneijder'e çevirdi.

Aslan'ın eski hocası Roberto Mancini, Galatasaray'dan yıldız koparmaya devam edecek gibi görünüyor. Transferin son gününde Melo ve Telles'i renklerine bağlayan İnter'de, ocak ayı için de liste hazırlamaya başlayan İtalyan hoca, bu kez Galatasaray'ın 10 numarası Wesley Sneijder'i gözüne kestirdi.


Hollandalı futbolcunun henüz sözleşme imzalamadığını bilen ve süreci takip eden Mancini, gerekirse işi bonservis bedeli ödeyerek çözmeyi planlıyor.


Eğer Galatasaray, ocak ayında Sneijder'i bırakmazsa, İnter'in sezon sonunda oyuncuyu bonservis ödemeden alma şansı bulunuyor. Sarı-Kırmızılı yönetim yeni sözleşme konusunda elini çabuk tutmazsa, Sneijder konusunda ciddi bir sıkıntı yaşanma ihtimali bulunuyor.


Semih'e 7 milyon Euro


Roberto Mancini'nin Galatasaray'dan koparmayı düşündüğü tek yıldız Wesley Sneijder değil. Sarı-Kırmızılı ekipte en beğendiği futbolculardan biri olduğunu her fırsatta dile getirdiği Semih Kaya'yı da İnter'e transfer etmek isteyen Mancini, genç savunmacının ismini listeye yazdı. Semih için, Galatasaray'a 7 milyon Euro'luk bir teklif yapılacağı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi'nin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...