Ausilio, 'Mancini beni bitirdi'

Ausilio, 'Mancini beni bitirdi'

SPOR Haberleri

Roberto Mancini'nin Felipe Melo transferindeki ısrarını vurgulayan Inter Sportif Direktörü Ausilio ilginç bir itirafta bulundu.

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio, Galatasaray'dan kadrolarına kattıkları Felipe Melo transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcuyu kadrolarına katmayı çok istediklerini dile getiren deneyimli yönetici, bu transferde aslan payının teknik direktör Roberto Mancini'ye ait olduğuna dikkat çekti.  
Ausilio, "Mancini Melo için beni bitirdi. Ancak yönetim olarak kendisinin doğru isim olduğu konusunda hiç tereddütümüz olmadı. Brezilyalı futbolcunun oyun mentalitesi ve tecrübesi üst düzeyde. Geldiği ilk günden beri Inter'e transfer olmayı ne kadar çok istediğini anlatıyor. Bu da beni çok etkiledi. Galatasaray ile iyi bir kontratı vardı ve bundan vazgeçerek buraya geldi" dedi.
 
'Galatasaray'a karşı açık olduk'
Sarı-kırmızılı kulüple aralarındaki bağ ve bu doğrultuda gelişenlere de dikkat çeken Inter yöneticisi, "Galatasaray'a karşı her zaman açık sözlü olduk. Melo ilgilendiğimizi gizlemedik. Ancak takımdaki dengeler açısından kendisini ancak bazı oyuncularımızı elden çıkardıktan sonra alabilirdik. Shaqiri ve Kovacic'in satışının ardından Melo operasyonu hızlandırıldı". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...