Lukas Podolski rapçi oluyor!

Lukas Podolski rapçi oluyor!

SPOR Haberleri

Lukas Podolski'nin Galatasaray'dan arta kalan zamanında şarkı sözü yazdığı ve Alman rapçi Sido ile birlikte stüdyoya girmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

Almanya'nın ünlü rapçisi Sido, Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.  
30 yaşındaki oyuncunun kendisinin yakın arkadaşı olduğunu belirten Sido, Die Welt gazetesine yaptığı açıklamada Podolski'nin kendisiyle rap yapmak istediğini ve bir şarkı üzerinde çalıştıklarını söyledi. Gerçek ismi Paul Würdig olan Sido lakaplı müzisyen şunları söyledi:  
"Podolski benim arkadaşım. Birbirimizi düzenli olarak arıyor ve zaman zaman birlikte yemeğe gidiyoruz. Bugün bile telefonda konuştuk. O şimdi İstanbul'da ve benim için bir şarkı yapmak istiyor. Poldi çok yoğun olduğundan dolayı henüz randevulaşamadık. Ama kendisi şu an şarkının sözlerini yazıyor. Kısa bir süre sonra stüdyoya girmeyi düşünüyoruz. Bakarsınız buradan Alman Milli Takımı için yeni bir hit şarkı çıkar". 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...