Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emenike Asamoah Gyan'ı unutturuyor

Emenike Asamoah Gyan'ı unutturuyor

SPOR Haberleri

Al Ain Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Emenike'nin kendilerine Ganalı yıldızı unutturacağını söyledi.

Fenerbahçe'den kiralık olarak gittiği Al Ain takımında sezona hızlı bir başlangıç yapan Emmanuel Emenike, yeni kulübünü sevince boğdu. Birleşik Arap Emirlikleri ekibinin önceki gün Al Wasl'ı 2-0 mağlup ettiği mücadelede iki gole birden imza atan Nijeryalı futbolcu, bölgenin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. 
Şu ana kadar çıktığı üç maçta dört gol atan Emenike, hocası Zlatko Dalic'in de gözüne girdi. Yıldız futbolcunun, sezon başında takımdan ayrılan Asamoah Gyan'ın yerine alındığını hatırlatan Hırvat çalıştırıcı, "Artık Gyan'ı unutmamız gerekiyor. Kendisi takımdan ayrıldı. Emenike ile olan geleceğimizi görmemiz gerekiyor" dedi.  
Dalic şöyle devam etti: "Emenike Süper Kupa'da iki gol attı. Şimdi lig maçında da iki gol birden attı. Bu yüzden çok mutluyuz. Evet Gyan'ın yerini doldurmak kolay bir iş değildir. Ancak Emenike gollerini atıyor ve işini yapıyor. Desteğimiz arkasındadır".   
Arap basınındaki haberlerde Emenike'den "Al Ain'in yeni kahramanı" diye bahsedilirken, oyuncunun gösterdiği performansla Asamoah Gyan'ı aratmadığı yorumları yapıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...