Gecenin yıldızı Griezmann konuştu

Gecenin yıldızı Griezmann konuştu

SPOR Haberleri

Atletico Madrid'i Galatasaray karşısında galibiyete taşıyan Antonie Griezmann, ilk yarım saatte maçı kopardıklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk hafta maçında Galatasaray'ın Atletico Madrid'e 2-0 yenildiği maçta golleri atan Antoine Griezmann, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Zor bir maçı geride bıraktıklarını söyleyen Griezmann “İlk yarım saatte bulduğumuz gollerle maçı kazanmayı bildik” dedi.
Türk Telekom Arena'nın deplasman takımlarını zorlayacak bir stadyum olduğunu belirten Griezmann “Galatasaray'ın önde iyi oyuncuları vardı. Dikkat etmemiz gerekiyordu. İlk 30 dakika iyi oynayarak maçı kazandık. İkinci yarı gol yememek için biraz geriye yaslandık ve iyi savunma yaptık” değerlendirmesinde bulundu.
Atletico Madrid'in Şampiyonlar Ligi hedefi hakkında da konuşan Griezmann “Öncelikle hedefimiz grup aşamasını geçmek. Ondan sonra göreceğiz. Maç maç bakacağız” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...