Hücuma katkı yapın!

Hücuma katkı yapın!

SPOR Haberleri

Tecrübeli hoca, Beck ve Tosic'e “Sadece defans yaparak büyük takım oyuncusu olunmaz” dedi

Başakşehir karşılaşmasında resital gibi bir futbol oynayan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Beck ve Tosic'e uyarılarda bulundu. Hafta içinde kanat organizasyonları üzerinde duran ve buna rağmen iki bekten de ceza sahasına isabetli orta yapılmadığını gören tecrübeli çalıştırıcı, bu konuyu bir an önce çözüme kavuşturmaları gerektiğini oyuncularına iletti. İki futbolcunun defansif performansından övgüyle söz eden Güneş'in, “Sadece defans yaparak büyük takım oyuncusu olunmaz. Hücumda da etkili olmanız gerekiyor” diye uyardığı belirtildi. 
Şimdi sıra yedeklerde
UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşılaşacak olan siyah-beyazlılarda sıra yedek oyunculara geldi. Kadroda değişikliklere gitmesi beklenen Şenol Güneş, sakatlığı devam eden Oğuzhan'ın yerine Necip'e forma verecek. Rhodolfo ve Ersan ikilisiyle karşılaşmaya başlayacak olan tecrübeli çalıştırıcı, defansın kenarlarında ise Serdar ve İsmail'i görevlendirecek. Geçtiğimiz sezon Club Brugge maçının son dakikasında kırmızı kart gören Olcay'ın forma giyemeyeceği karşılaşmada Şenol Güneş, Sosa, Gökhan Töre ve Quaresma üçlüsünü sahaya sürecek. Forvette kimin oynayacağı ise son taktik idmanda belli olacak.       > Hüseyin Eroğul

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...