Daha 5 maçımız var!

Daha 5 maçımız var!

SPOR Haberleri

"Protestoları anlamak mümkün değil. Bir maç kaybettik. Önümüzde oynayacağımız 5 maç var. Biz bu işi yapacağız"

Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, tribünlerin protestosunu eleştirdi. Önce maça değinen Hamzaoğlu, "Üzgünüz. Atletico çok iyi bir takım, oturmuş bir sistemleri var. İlk yarıda istediğimiz gibi oynayamadık. Emre de hataları telafi edemedi. İkinci yarıda oyunu ele aldık, ama skoru vermiştik. Gücümüz olduğunu gördük. 2-0'dan sonra çevirmek kolay değil. Gol bulsak, oyuncularım daha istekli bir şekilde rakip kaleye gidebilirdi. Duygularımız, mantığımızın önüne geçiyor. Hata yapınca toparlayamıyorsunuz. İkinci yarıdaki oyunumuz bundan sonrası için bizi biraz da olsa umutlandırdı. İyiyiz demiyorum ama iyi olacağımıza inanıyorum " dedi.
Bir şeyleri feda etmeliyiz
Hakan Balta ve Denayer'in performansından memnun olduğunu söyleyen Hamza Hamzaoğlu, tribünden yükselen istifa sesleriyle ilgili olarak da "Bunları anlamak mümkün değil. Bir tarafta istikrarın getirdiği sonuçlar var, bir tarafta da tam tersi. Bir şeyleri feda etmeyi göze alamazsanız, hiçbir şey bekleyemezsiniz. Bu kulüpler belli kültüre sahip, bazı seneleri hazırlıkla geçirmiş kulüpler. Biz hemen 'olmadı, değiştirelim başkası gelsin, hemen başarı gelsin' istiyoruz. Biz bir sene şampiyon oluruz, öbür sene belli olmaz. Önce istikrarı yakalamalıyız. Galibiyetle başlamayı çok isterdik ama olmadı, sağlık olsun. Daha 5 tane maçımız var. Biz bu işi yapacağız" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...