Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van Gaal'e Van Persie eleştirisi!

Van Gaal'e Van Persie eleştirisi!

SPOR Haberleri

PSV karşısında Manchester United'ın aldığı yenilgiyi yorumlayan Paul Scholes, Van Persie'nin F.Bahçe'ye gitmesine izin verilmesinin hata olduğunu söyledi.

PSV karşısında Manchester United'ın aldığı yenilgiyi yorumlayan Paul Scholes, Van Persie'nin Fenerbahçe'ye gitmesine izin verilmesinin hata olduğunu söyledi.  
Manchester United'ın efsane oyuncularından Paul Scholes, Kırmızı Şeytanlar'ın Robin van Persie'yi Fenerbahçe'ye göndermesini eleştirdi. PSV Eindhoven'a 2-1 kaybedilen karşılaşmanın ardından Ada'da bir televizyon kanalına konuşan Scholes'un hedefinde takımın teknik direktörü Louis Van Gaal vardı.  
Aktif futbolculuk hayatını iki yıl önce sonlandıran Scholes, "Van Gaal, Robin van Persie'nin gitmesine izin vererek hata yaptı. Şu an takım gol sıkıntısı çekiyor. Gol atacak nokta bir santrforun eksikliği hissediliyor. Van Gaal geçen yıl takımdaki dengesizlikten söz ediyordu. Sanırım şimdi usta bir forvetsiz daha da dengesiz bir hale geldi" dedi.   
Javier Hernandez'in gidişinin de Van Persie gibi yanlış olduğunu belirten Paul Scholes, "Dört forvetin üçü gitti. En azından Van Persie ve Hernandez'den birini elde tutabilseydik bu takımı güçlü kılardı. Böylece gol yollarında daha rahat olurduk. Yapılanın hata olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...