Melo'ya bir maç yetti!

Melo'ya bir maç yetti!

SPOR Haberleri

Felipe Melo, Milan karşısındaki oyunuyla Inter taraftarını fethetti, bir maçta idol gibi görülmeye başlandı.

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, yeni takımında kendisini çabuk kabul ettirdi. Brezilyalı futbolcunun Milano ekibine transfer olmasının gündemde olduğu günlerde Inter Kondogbia'yı kadrosuna katmış, Fransız futbolcunun imza atmak için Çizme'ye geldiği gün kendisini karşılayan 500 Inter taraftarı 'Melo'yu istemiyoruz' diye bağırmışlardı.
Tuttosport'un haberine göre Felipe Melo, kendisinin aleyhine bağıran bu taraftarları bile ilk maçında ikna etmeyi başardı. Torino merkezli gazetenin "Melo'nun sloganı, yürek ve sert futbol" başlığıyla verdiği haberde "Bu taraftarların yüzde 99'unun fikri, Melo'nun ilk maçıyla birlikte değişti. Melo şimdiden Inter taraftarlarının idolü oldu, Twitter ve Facebook üzerinde yaptıkları yorumlar bunu gösteriyor" ifadeleri kullanıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...