Fikret Orman'ı stada almadılar!

Fikret Orman'ı stada almadılar!

SPOR Haberleri

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında yarın deplasmanda Arnavutluk temsilcisi Skenderbeu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Siyah-beyazlı ekip, Skenderbeu karşılaşması öncesi son antrenmanını, Tiran'daki Kemal Stafa Stadı'nda, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yaparken, çalışmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.


Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda siyah-beyazlı futbolcuların, basına kapalı bölümde yarınki maçın taktik provasını yaptığı belirtildi.


Bu arada stat çevresindeki kazı çalışmaları nedeniyle futbolcular, bozuk yollar üzerinden geçerek stadın içine girmek zorunda kaldı.


Başkan Orman stada girerken sıkıntı yaşadı


Beşiktaş'ın antrenmanını izlemek isteyen kulüp başkanı Fikret Orman, idmanın yapıldığı stada girişte sıkıntı yaşadı.


Antrenman başladıktan sonra stada gelen Fikret Orman, kapıda bekleyen güvenlik görevlilerinin kendisini tanımaması ve İngilizce bilmemeleri içeri girmek için kısa süre beklemek zorunda kaldı.


Fikret Orman, tercümanların devreye girmesi ve güvenlik görevlilerinin bilgilendirmesinin ardından stada girerek antrenmanı izledi.


Beşiktaş, Skenderbeu ile yarın(17 Eylül) Elbasan kentindeki Elbasan Arena'da karşılaşacak ve müsabaka TSİ 22.05'te başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...