Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mağlubiyeti İsviçrelileri sevindirdi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mağlubiyeti İsviçrelileri sevindirdi

SPOR Haberleri

İsviçre, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yenilgilerini memnuniyetle karşıladı, Young Boys ve Basel'in zaferleriyle coştu

İsviçreliler Young Boys'un elenmesinin şokunu üzerlerinden yeni attı. Geçtiğimiz sezon ligi ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi'nde oynama hakkı elde eden, ancak Monaco karşısında 3. ön eleme turunda tutunamayarak bu fırsatı kaçıran sarı-siyahlılar, Avrupa Ligi play off mücadelesinde de 
Qarabağ'a iki maçta da yenilerek elenmişti.  
 
UEFA Ülkeler sıralamasında Türkiye ile çekişen İsviçre bu hafta büyük bir mutluluk yaşadı. Avrupa arenasında yoluna devam eden takımları iyi sonuçlara imza atan İsviçreliler, Türk takımlarının ise beklenen skorları alamaması sevinçle karşılandı. 
 
Galatasaray'ın Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin Molde karşısında aldıkları yenilgilere dikkat çekilen İsviçre basınındaki haberlerde, Beşiktaş'ın Arnavutluk deplasmanı Skenderbeu karşısında aldığı galibiyetin ise beklenen bir sonuç olduğu yorumu yapıldı. 
 
'Galatasaray-Fenerbahçe 3. bitirir'
 
Sion'un Rubin Kazan'ı 2-1, Basel'in Fiorentina'yı 2-1 yendikleri dün geceki maçları hatırlatan Swiss Press internet sitesi, Galatasaray'ın Devler Arenası'nda yer aldığı grubu üçüncü, Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe'nin de gruplarını üçüncü bitirecekleri öngörüsünde bulundu. Beşiktaş'ın ise grubu ikinci tamamlayarak tur atlayacağı ancak bir sonraki turda eleneceği savunuldu. 
 
'Evet yapabiliriz'
 
Türk takımlarının kadrolarına bir çok yıldız kattığı, İsviçre takımlarının daha mütevazı kadrolara sahip olduğu ancak buna karşın mevcut duruma bakınca İsviçre ekiplerinin Türk takımlarıyla bu sezon sıralama açısından boy ölçüşebilecekleri kaydedildi. "Sonuç olarak: Evet yapabiliriz" ifadesi kullanılırken, sezon sonunda İsviçre'nin ülkeler sıralamasını Türkiye'nin üzerinde 11. sırada tamamlayabileceği belirtildi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mağlubiyeti İsviçrelileri sevindirdi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...