Tolgay Arslan, 'Daha güçlü döneceğim'

Tolgay Arslan, 'Daha güçlü döneceğim'

SPOR Haberleri

Almanya kampında sakatlanan ve en az 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Beşiktaşlı Tolgay Arslan açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ın talihsiz bir sakatlık geçiren futbolcusu Tolgay Arslan, durumuyla ilgili konuştu. Almanya kampında sol diz ön çapraz bağında kopma tespit edilen ve en az 6 ay forma giyemeyeceği açıklanan oyuncu yaptığı açıklamada son durumunu özetledi. 
 
Alman basınına konuşan Arslan, "Türkiye'de herkesin durumuma üzülüyor olması benim için bir onurdur. İyileşmek için beni daha çok motive ediyor. Tüm bunlar beni daha olgun bir insan haline getirecek. Sonuçta yeteneğimi kimse benden alamaz. Daha güçlü bir şekilde geri döneceğim" dedi. 
 
Diekmeier: Tolgay bir savaşçı  
Tolgay'ın Hamburg'dan eski takım arkadaşı olan Dennis Diekmeier de arkadaşının sakatlığıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Kendisi de geçmişte benzer bir sakatlık yaşayan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, "Bu sakatlık bir futbolcunun başına gelebilecek en kötü sakatlıktır. Özellikle ilk evreleri çok sancılı geçer. Ancak Tolgay savaşçı bir insan. Bırakmayacaktır" yorumunu yaptı.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...