Melo'dan İtalyanlara şaşırtan tavsiye

/ Kaynak: İHA
Melo'dan İtalyanlara şaşırtan tavsiye

SPOR Haberleri  / İHA

Inter'e transfer olan Melo, 1-0 galip geldikleri Chievo maçında yaptığı sert müdahalelerle alakalı gelen bir soru üzerine ilginç bir öneride bulundu.

Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Felipe Melo, 1-0 galip geldikleri Chievo maçında yaptığı sert müdahalelerle alakalı gelen bir soru üzerine ilginç bir öneride bulundu. Galatasaray'da oynadığı dönemde saha içerisindeki agresifliğiyle gündem konusu olan Brezilyalı Felipe Melo, İtalya'da da aynı sebepten ötürü eleştiriliyor. Bu eleştirilere Chievo maçı sonrası gelen bir soru üzerine yorumda bulunan Melo, basın mensuplarına 'Tenis maçı izleyin' diyerek tepki gösterdi. 
Inter ile Chievo arasında bugün öğle saatlerinde oynanan ve 1-0'lık skorla Milano ekibinin galibiyetle ayrıldığı maçta mavi-siyahlı futbolcu Felipe Melo, karşılaşmada rakiplerine sert müdahalelerde bulunmuştu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sert müdahaleleriyle ilgili gelen bir soru üzerine Interli futbolcu Felipe Melo, "Fiziksel mücadele istemeyen gitsin tenis maç izlesin" diyerek ilginç bir yanıt verdi. 

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...