Hamzaoğlu raporu verdi! Emre Çolak...

Hamzaoğlu raporu verdi! Emre Çolak...

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetimi, Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda Emre Çolak ile masaya oturacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in 2-0 kazandığı maçın 32. dakikasında yerini Umut Bulut'a bırakan Emre Çolak, tribünler tarafından protesto edilmişti. 24 yaşındaki oyuncu, cumartesi akşamı oynanan Trabzonspor maçı kadrosuna da alınmamıştı.


Emre Çolak'a, Atletico Madrid maçının farklı bir atmosferde oynandığını anlatan Hamzaoğlu, kariyerinde böyle maçların yaşanabileceğini ancak kendisinin çok yetenekli ve değerli bir oyuncu olduğunu söyledi. Teknik ekip de Emre Çolak ile yakından ilgilenerek antrenmanlarda moralini yükseltmeye çalışıyor.


Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Emre Çolak için yönetimin düşüncesi ise olumlu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da Emre Çolak ile sözleşme uzatılmasından yana. Galatasaray yönetimi ilerleyen günlerde Emre Çolak ile masaya oturacak ve sözleşme yenileyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...