Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şenol Güneş'ten anlamlı mesaj!

Şenol Güneş'ten anlamlı mesaj!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensupları aracılığıyla müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yarın (24 Eylül Çarşamba) başlayacak Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Savaşların yaşanmadığı, huzurun ve mutluluğun olduğu bir dünya istiyoruz. Buna da hep beraber katkı yapmamız gerekiyor" dedi.


Şenol Güneş, siyah-beyazlı ekibin antrenmanından önce basın mensupları aracılığıyla müslüman aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.


Sevginin, saygının, dostlukların, yardımlaşmanın öne çıktığı bir bayramı daha kutlayacaklarını belirten tecrübeli teknik adam, "Umarım dünya, son zamanlarda ölümlerin yaşandığı, birçok insanın göç etmek zorunda kaldığı dönemden kurtulur. Savaşların olmadığı, huzurun ve mutluluğun olduğu bir dünya istiyoruz. Buna da hep beraber katkı yapmamız gerekiyor" diye konuştu.


Şenol Güneş, futbolun bir oyun olduğunu ve bunun keyifli tarafını kullanmak istediklerini kaydederek, "Sevginin kirletilmediği, kin ve nefret tohumlarının yok edildiği, yeni bir dünyaya geçmenin insanlığın yararına olacağını düşünüyorum. İnşallah bunu yapmak için hepimiz el birliği içinde oluruz" ifadelerini kullandı.


"Umarım ki dostluğa katkı yapan bir derbi olur"


Şenol Güneş, Spor Toto Süper Lig'de 27 Eylül Pazar günü Fenerbahçe ile yapacakları derbinin dostluğa katkı sağlayan bir maç olması dileğinde bulundu.


İzleyenlerin keyif aldığı bir maç olması temennisinde bulunan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, "Maçlar kazanılıyor veya kaybediliyor ama dostluklar ebedi oluyor. Umarım ki dostluğa katkı yapan bir maç olur. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Rakibimiz de öyle isteyecektir. Her şeyden önemlisi dostluğun kazandığı, sevginin ve saygının kazandığı, güzelliğin kazandığı bir maç olsun" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...