Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özdilek'ten hakeme uzatma eleştirisi

Özdilek'ten hakeme uzatma eleştirisi

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, maçın ardından hakemi eleştirdi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Akhisar Belediyespor ile oynadıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, maça 4 dakika uzatma verildiği halde golün 90+5'te geldiğini iddia ederek, hakem Volkan Bayarslan'ı eleştirdi.  

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gençlerbirliği Mehmet Özdilek, “Maçın çok değerlendirilecek bir tarafı yok. Kısır ve zevksiz bir futbol. Seyredenin çok keyif almayacağı futbol. Saha futbol oynamaya çok elverişli değildi. Her iki takım da beklentini çok altında bir futbol oynadı. Gol ancak bu şekilde duran toptan olabilirdi. Golü 94 artı 53. saniyede yedik. 90'dan sonra 4 dakika gösterdi Volkan hoca. Bu 4 dakika içerisinde ne oyun durdu, ne oyuncu değişti. 94+53'te gol yiyoruz. 94+5. saniyede faul yaptık. Bunu kullandırdı. Buna razıyız. Artık ondan sonra bitireceksin. 94'ü geçmiş, bu neyin uzatması onu anlamadım. 3 haftadır aynı şeyleri yaşıyoruz. Bakacağız artık nereye kadar” dedi.

 Hakemin maçta Doğa'ya yanlışlıkla çift sarı karttan kırmızı kart göstermesi ve daha sonrasında kararını geri alması hakkındaki soruyu yanıtlayan Özdilek, “Kırmızı kart yok. Sarı kart verdi ve ikinci sarı karttan attı ama başka sarı kartı yoktu zaten. Volkan hocayı buradan değerlendirmek lazım. Kimin uyardığı önemli değil. Maçı yöneten insanın oyunun içerisinde olması lazım ki golü o şekilde yedik esasen. Volkan hocaya bakıyorum, bir senedir de süper lig maçı yönetmemiş o da enteresan” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...