Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gekas, Bursaspor maçlarını seviyor

/ Kaynak: AA
Gekas, Bursaspor maçlarını seviyor

SPOR Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Eskişehirspor'un Yunan golcüsü Theofanis Gekas, Türkiye'de forma giydiği 5 sezonda Bursaspor'a karşı 3 gol attı.

Türkiye'de ilk kez 2011-2012 sezonunda Samsunspor'da oynayan Gekas, o  sezon takımının Bursaspor ile yaptığı ve 3-0 kaybettiği maçta rakibe gol atamadı.  Gekas, bir sonraki sezon Akhisar Belediyespor'a transfer oldu. Manisa temsilcisi,  Bursaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, maçta golü takımı adına Yunan  futbolcu kaydetti. 
 
2013-2014 sezonunda Torku Konyaspor forması giyen Theofanis Gekas, söz  konusu sezonda, takımının Bursaspor'a sahasında 1-0 mağlup olduğu maçta gol  atamadı. Buna karşılık Gekas, takımının yeşil-beyazlıları deplasmanda 2-1 mağlup  ettiği maçta 2 gol atarak 3 puanı getirdi. 
 
Yunan futbolcu, 2014-2015 sezonunda da Akhisar Belediyespor forması  giyerken, takımının Bursaspor ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği maçta gol  kaydedemedi. 
 
Bu sezon Eskişehirspor'a transfer olan Theofanis Gekas, takımının  yarın deplasmanda yapacağı Bursaspor maçında gol yollarında en güvendiği futbolcu  olacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...