Süper Lig maçında ilginç olay

Süper Lig maçında ilginç olay

SPOR Haberleri

Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği karşılaşmasının hakemi Volkan Bayarslan ilginç bir hataya imza attı.

67. dakikada bir pozisyon sonrasında Gençlerbirliği'nden Doğa Kaya'ya sarı kart gösteren Volkan Bayarslan, futbolcunun ikinci sarı kartını gördüğünü zannedip kırmızı kartını kullandı. Kırmızı kartı görünce ufak çaplı bir şok geçiren Doğa Kaya'nın itirazının ardından hatasını düzelten Bayarslan, kırmızı kartı iptal etti.
Hakemin maçta Doğa'ya yanlışlıkla çift sarı karttan kırmızı kart göstermesi ve daha sonrasında kararını geri alması hakkındaki soruyu yanıtlayan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, “Kırmızı kart yok. Sarı kart verdi ve ikinci sarı karttan attı ama başka sarı kartı yoktu zaten. Volkan hocayı buradan değerlendirmek lazım. Kimin uyardığı önemli değil. Maçı yöneten insanın oyunun içerisinde olması lazım ki golü o şekilde yedik esasen. Volkan hocaya bakıyorum, bir senedir de süper lig maçı yönetmemiş o da enteresan” diye konuştu.


Kaynak:YeniŞafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...