Mahmut Uslu ateş püskürdü

Mahmut Uslu ateş püskürdü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, Beşiktaş maçının ardından eleştiri oklarını hakem Halis Özkahya'ya yönlendirdi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'i de eleştiren Uslu, şöyle konuştu: "O Bilic efendi de dikkat etsin son maçlarına, hakemler bizi tutuyormuş. Beşiktaş'ın başkanı konuşuyor, Galatasaray'ın hocası konuşuyor ama biz daha kurumsal hale gelmek istiyoruz. Bu akşam bir facia yaşandı, futbol faciası. Birinci golü sanırım ofsayt, 2-2 oldu ve hakemin kafası herhalde o Volkan'ın pozisyonunda kaldı.
"DEMİRÖREN'İN HALA BEŞİKTAŞ BAŞKANI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR"
Sanırım hakem, Yıldırım Demirören'in hala Beşiktaş başkanı olduğunu düşünüyor. Bir stoper nasıl kırmızı kart görmez o pozisyonlardan sonra. Bizi bu akşam doğradılar, para alıyorlar, dikkat edecekler. Bizim Markoviv'i biçtiler, hakem sesini çıkartmadı.
Nani'yi atmak için elinden geleni yaptılar. MHK, gitsin bu maçı iyice izlesin, bu kadar olmaz. Beşiktaş 5-2 de kazanabilirdi, tebrik de ettik. Bu başka bir şey. Biz milyonlarca para harcıyoruz, günah değil mi. Yüzde 100 gol, çok da şık bir gol, neden bu hakem bu pozisyonu kafasına takıp da maçı buraya getiriyor."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...