Mahmut Uslu, derbideki hakem yönetimini bu sözlerle değerlendirdi: Bizi doğradılar

Mahmut Uslu, derbideki hakem yönetimini bu sözlerle değerlendirdi: Bizi doğradılar

SPOR Haberleri

F.Bahçe Asbaşkanı, “Tam bir futbol faciası yaşandı. Hakemler hâlâ Yıldırım Demirören'i Beşiktaş Başkanı sanıyor” dedi

M.EMİN ULUÇ

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş derbisinin hakemi Halis Özkahya'ya ateş püskürdü.  “Biz hiç konuşmadık” diyen Uslu, ya Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın ya da Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalar yaptığını savundu. Sözlerini “Ama görüyoruz ki meydan boş kaldı” diye sürdüren sarı-lacivertlilerin asbaşkanı, derbide tam bir futbol faciası yaşandığını iddia etti. Hakemin aklının, attıkları ikinci goldeki Beşiktaşlıların “Volkan Şen'in topu çizgiyi geçti” itirazlarında kaldığını savunan Uslu, “Hakem sanıyor ki Yıldırım Demirören hâlâ Beşiktaş Başkanı” dedi. Hakemin Ersan Gülüm'e bir çok pozisyonda 2. sarıyı ya da doğrudan kırmızı kartı göstermediğini belirten Mahmut Uslu, hakem Özkahya'nın, Markovic'in sakatlandığı pozisyonda faul bile vermediğini, ayrıca Nani'yi atmak için elinden geleni yaptığını, 3. golde de Gomez'in Fenerbahçeli rakibine yaptığı faulü vermediğini de söyledi.
Albayrak cevap verdi
“İnanılmaz hatalar yaptı ama bunlar hata değil. Hakemler bizi resmen doğradı. Ayıp ettiler. Başkaları konuşurken ceza vermeyenler şimdi bize ceza verecekler” de diyen Fenerbahçe Asbaşkanı, TFF yetkililerine maçı izlemeleri çağrısında bulundu. Uslu, Beşiktaşlıların yoğun itiraz sergilediği Volkan Şen'in pozisyonunda topun kesinlikle çizgiyi geçmediğini belirterek, artık konuşacaklarını ve kimsenin kendilerini durduramayacağını söyledi. Uslu'nun açıklamalarına ise Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, “Rahmetli Vedat Okyar'ın bir lafı vardır, 'Beşiktaş mazeret uydurmaz, hakemi de, herkesi de yener.' Bugün gerçekten çok güzel bir galibiyet aldık. Mahmut Bey dışarı çıkıp da o golü görmedi herhalde. Galibiyeti hak eden taraf bizdik. Futbolcularımızı da yürekten tebrik ediyorum. Çok güzel futbol oynadık” cevabını verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...