Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rose'dan kötü haber

/ Kaynak: AA
Rose'dan kötü haber

SPOR Haberleri  / AA

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekibi Chicago Bulls'un oyun kurucusu Derrick Rose, sezon öncesi yapılan ilk antrenmanda sakatlandı.

Chicago Bulls Kulübü'nden yapılan açıklamada, sezonun ilk antrenmanında yüzüne darbe alan Rose'un çalışmayı tamamlayamadığı bildirildi. Sol göz çukurunda kırık oluşan basketbolcunun ameliyat edileceği belirtildi.
ABD basınında yer alan haberlerde, Rose'un ameliyatın ardından 3-4 hafta sonra sahalara dönebileceği öne sürüldü. 26 yaşındaki basketbolcunun, ekim sonunda başlayacak NBA sezonunun ilk maçında koruyucu maske takarak mücadele edebileceği belirtildi.
NBA'de 2011 yılının normal sezonda en değerli oyuncusu seçilen Rose, daha sonra 2012 ve 2013'te yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 1,5 yıl ve 9 aylık süreler boyunca sahalardan uzak kalmıştı. Rose, son olarak geçen sezon yaşadığı diz sakatlığı yüzünden 2 ay forma giyememişti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...