Futbolda 14 takımın henüz galibiyeti yok!

Futbolda 14 takımın henüz galibiyeti yok!

SPOR Haberleri

Profesyonel futbol liglerinde, 2015-2016 sezonunda mücadele eden 129 takımdan 14'ü henüz galibiyetle tanışamadı.

Spor Toto Süper Lig, PTT 1.  Lig, Spor Toto 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda 18'er, Spor Toto 3. Lig 1, 2 ve  3. gruplarda ise 19'ar olmak üzere Türkiye'de profesyonel futbol liglerinde 129  takım mücadele veriyor. 
 
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 6 haftada Medicana Sivasspor ve  Mersin İdmanyurdu henüz galibiyet yüzü görmedi. Medicana Sivasspor, 6  karşılaşmanın 5'ini beraberlikle 1'ini de mağlup tamamlayarak puan cetvelinin 14.  sırasında yer alıyor. 
 
Ligin bir diğer "kazanamayan takımı" Mersin İdmanyurdu ise 6  karşılaşmanın 5'inde mağlup olurken, aldığı 1 beraberlikle puan cetvelin son  sırasına demir attı. 
 
   
PTT 1. Lig'de sadece Kayseri Erciyesspor 
 
PTT 1. Lig'de bu sezon geride kalan 6 haftada taraftarlarına galibiyet  sevincini yaşatamayan tek takım, Kayseri Erciyesspor kaldı. 
 
Oynadığı 6 müsabakanın 4'ünden mağlubiyet, 2'sinden beraberlikle  ayrılan Kayseri temsilcisi, galibiyet hasretini gelecek haftalara bıraktı. 
 
Spor Toto 2. Lig 
 
Spor Toto 2. Lig'de geride kalan 4 hafta sonunda Kırmızı Grup'ta puan  cetvelinin son iki sırasında yer alan Bucaspor ile Tarsus İdmanyurdu, Beyaz  Grup'ta ise  puan cetvelinin son 4 sırasında bulunan Orduspor, Anadolu Üsküdar  1908 Spor, Pendikspor ve Pazarspor henüz 3 puanı birarada görme mutluluğu  yaşayamadı. 
 
Spor Toto 3. Lig 
 
Spor Toto 3. Lig'de, 57 takımın mücadele verdiği 3 grupta geçilen  6'şar haftalar sonunda 5 takım taraftarına galibiyet sevinci yaşatamadı. 
 
Ligde, 1. Grup'ta Maltepespor, 2. Grup'ta Sultanbeyli Belediyespor ve  Zara Belediyespor, 3. Grup'ta ise Çine Madranspor ile Sandıklıspor takımları  galibiyet hasretini dindiremedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...