Astana beraberliği sonrası Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istendi

Astana beraberliği sonrası Hamza Hamzaoğlu'ndan rapor istendi

SPOR Haberleri

G.Saray yönetimi, bugün 12.00'de olağanüstü toplanarak son gelişmeleri masaya yatıracak. Sarı-kırmızılılar, hocası ile yol ayrımında

Galatasaray'da son haftalarda ortaya koyduğu kötü futbolun ardından Şampiyonlar Ligi'ndeki Astana beraberliği bardağı taşırdı. Sarı-kırmızılı yönetim, yaşanan gelişmeler üzerine gözünü Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na çevirdi. Dün TT Arena'da bir araya gelen yönetim, durum değerlendirmesi yaptı. Toplantıya katılamayan yöneticilere de ayrıntılar hakkında bilgi verildi. Takımın ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde aldığı sonuçların masaya yatırıldığı toplantıdan rapor kararı çıktı. Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer imzalı yazı, Futbol Direktörü Cenk Ergün'e gönderildi. Yazıda, takımın sezon başından beri yaşadığı sorunları, kulübün önemli hedefi olan Şampiyonlar Ligi'nde yaşanan başarısız sonuçların nedenlerinin detaylı bir şekilde raporlanması istendi. Cenk Ergün aracılığı ile iletilen bu yazı sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, sezon öncesi kampından bu yana yaşanan sıkıntıları geniş bir biçimde raporlamaya başladı.
İlk yenilgide gidebilir
Sarı-kırmızılı yönetim, bugün TT Arena'da saat 12.00'de başlayacak yönetim kurulu toplantısında bu raporu inceleyecek. Başkan Dursun Özbek'in sorunları ayrıntılı şekilde incelemesi ve yönetici arkadaşlarıyla kötü gidişatı durdurmak için neler yapılabileceğini konuşması bekleniyor. Kulübe yakın çevrelere göre, Galatasaray'ın Hamza Hamzaoğlu ile yol ayrımına girdiği ve alınacak ilk yenilgide düğmeye basılacağı belirtiliyor. Böyle bir durumda Hamzaoğlu istifaya zorlanacak ve Galatasaray yönetimi yeni hoca arayışlarına başlayacak.
Kazak basını coştu



G.Saray'ın, Astana ile 2-2 berabere kalması Kazak basınında büyük yankı uyandırdı. Karavan gazetesi Astana'nın inanılmaz bir parlama ile puana ulaştığını belirtirken “Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için” başlığını kullandı.  Egemen gazetesi ise “Karşılıklı goller sonrasında Türklerin mutluluğu uzun sürmedi” ifadelerini kullandı.






UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...