Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gaziantepspor'un konuğu Osmanlıspor

/ Kaynak: AA
Gaziantepspor'un konuğu Osmanlıspor

SPOR Haberleri  / AA

İki takım arasındaki karşılaşma, yarın saat 16.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak.

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında  yarın Osmanlıspor'u ağırlayacak.
 
Kamil Ocak Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Mete  Kalkavan yönetecek.
 
Gaziantepspor, Süper Lig'in 6 haftasında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve  2 yenilgiyle 7 puan toplayarak 12. sırada bulunuyor.
 
Ligin 7. haftasında Gaziantepspor'a konuk olacak Osmanlıspor ise son 2  haftada başarılı sonuçlara imza attı. 5. haftada deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu  4-0 mağlup eden Başkent temsilcisi, geçen hafta ise eksik mücadele ettiği maçta  Trabzonspor'a 3-1 üstünlük sağladı. Ligde 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1  yenilgisi bulunan Osmanlıspor, topladığı 11 puanla 3. sırada yer aldı.
 
Rakibiyle yapacağı karşılaşmada 3 puan almayı hesaplayan  Gaziantepspor, teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde Celal Doğan Tesisleri'nde  yapacağı antrenmanın ardından kampa girecek.
 
Bu arada Gaziantepspor'da sakatlıkları devam eden Camara ve Marçal'ın  Osmanlıspor karşısında forma giyemeyeceği öğrenildi. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...