İzmir'de taraftar kavgası kanlı bitti: 1 ölü

İzmir'de taraftar kavgası kanlı bitti: 1 ölü

SPOR Haberleri

İzmir Bayraklı'da iki amatör takımın maçında taraftarlar arasında çıkan kavgada ağır yaralanan Velat Baltacı öldü. Maç ertelenirken, zanlı tutuklandı.

Olay, Doğançay sahasında geçen cumartesi günü öğle saatlerinde meydana geldi. İzmir 1. Amatör Ligi'nde mücadele veren Karşıyaka Gümüşpalaspor ile Yamanlar Esenspor karşılaşması sırasında, iki takımın taraftarları arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya döndü ve Velat Baltacı ağır yaralandı. Olayın ardından hakem Anıl Güleş 58'nci dakikada maçı durdurdu ve tatil etti.

Bıçakla yaralanan Baltacı ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı, ancak müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis tarafından zanlı olarak gözaltına alınan Ramazan K., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'nda yapılan otopsinin ardından Baltacı, Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İzmir'de taraftar kavgası kanlı bitti: 1 ölü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...