Galatasaray'da hazırlıklar tamam!

Galatasaray'da hazırlıklar tamam!

SPOR Haberleri

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Portekiz'in Benfica ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması yaptı.

Hamza Hamzaoğlu pas çalışmasında oyunculara eşlik etti. Çalışma sırasında sarı-kırmızılı teknik adam ile oyuncuların neşeli tavırları dikkati çekti.

Antrenmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışmanın yapıldığı öğrenildi. Tedavisine devam edilen Hamit Altıntop idmanda yer almadı.

Bu arada, UEFA'nın çocuklara yönelik organizasyonu kapsamında Fransa'dan gelen 15 yaşındaki Yusuf Özdemir, antrenman öncesinde sarı-kırmızılı oyuncularla tanıştı. Normal insanlara göre daha kısa sürede yorulmasına neden olan bir hastalığı bulunduğu bildirilen Yusuf Özdemir, futbolcularla toplu fotoğraf da çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...