Şenol Güneş galibiyetin şifresini verdi: Sabır ve inanç

Şenol Güneş galibiyetin şifresini verdi: Sabır ve inanç

SPOR Haberleri

Lokomotiv'i yenip avantaj yakalamak istediklerini söyleyen Güneş, "90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmaya-cağız" dedi

Hüseyin EROĞUL
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Lokomotif Moskova maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarının altını çizen Güneş, "Grupta ilk yarıyı tamamladık. Üç maçın ikisi deplasmandaydı. İki takım çıkacak ve bizim de şansımız çok yüksek. Kalan maçları kazanırsak birinci çıkıyoruz. Bunun bilincindeyiz. Lokomotiv'in ligdeki durumuna bakmıyoruz. Grubun lideri ve onlara karşı dikkatli olacağız. Yenersek öne geçeceğiz ve hem gruptan çıkmak hem de liderlik için avantaj elde edeceğiz. Eğer onlar yenerse bizim yetişmemiz çok zorlaşır. Kazanmak için oynayacağız. Eksiğimiz yok bütün oyuncularım hazır. Biz hazırız " dedi.
Hazır olanı oynatırım
Kazanmak için 90 dakika boyunca mücadeleyi bırakmayacaklarının altını çizen Şenol Güneş, "Her iş başlangıçta zordur. Zoru başarınca kolay oldu dersiniz. Rakiple ilgili beklentimiz aynı. Rusya'da da kontrollü oynadılar. Yine aynı olacaktır. Savunmada stoperde sıkıntıları var. Corluka cezalı, diğer oyuncularında da sakatlıkları var. O yüzden savunmada değişikliğe gidebilirler. Önemli oyuncuları var. Onları kontrol edip gol atmaya çalışacağız. Sabırla ve inançla oynayıp kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. Mustafa Pektemek'i bırakmak gibi niyeti olmadığını söyleyen tecrübeli çalıştırıcı, süre alamadığı için yakınan oyuncularla ilgili olarak "Her futbolcu oynamak ister. Beklemeyi bilmek lazım. Oyuncular sağlık olarak ve mental olarak hazırsa oynatırım" diye konuştu. 
TAKTİK ÇALIŞTILAR
Beşiktaş, Lokomotiv maçı hazırlıklarını dünkü idmanıyla tamamladı. Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve istasyon çalışmaları ile başladı. Top kontrol ve pas çalışmalarının ardından taktik uygulamalar denendi. Antrenman tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi. 

ERSAN GÜLÜM: Liderliği istiyoruz
Şenol Güneş ile birlikte basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ersan Gülüm, Lokomotiv Moskova'yı yenip liderliği ele geçirmek istediklerini söyledi.  Moskova'daki maçta pozisyona girmelerine rağmen öne geçecek golü bulamadıklarını söyleyen Ersan, "Ligde birinciyiz, gruptan da birinci çıkmak istiyoruz. Bu maçı kazanan avantaj elde edecek. Üç takımın puanları da yakın. Mutlaka kazanmalıyız. Üç puan çok önemli" diye konuştu. 




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...