Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Yılmaz imzayı attı! İlk sözleri...

/ Kaynak: DHA
Fikret Yılmaz imzayı attı! İlk sözleri...

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın babası olan Fikret Yılmaz, Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevine getirildi.

PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Fikret Yılmaz, Kırmızı-beyazlı kulüple sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. 34 yıl önce kalesini koruduğu Balıkesirspor'a teknik patron olarak dönmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Yılmaz, "Teklifi duydumda çok heyecanlandım. Beşiktaş'ta ilk profesyonel olduğum 1981 yılında bir sezon Balıkesirspor'un kalesini korumuştum. Yıllar sonra tekrar Balıkesirspor'da olmak benim için gerçekten onur verici. Ekibimle birlikte başarılı olacağıma yürekten inanıyorum. Bana güvenen Başkan Feyyaz Çiftçi ve yönetimine çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Galatasaraylı Burak Yılmaz'ın babası olan Fikret Yılmaz, 15 yıl çeşitli takımların kalesini koruduktan sonra kaleci antrenörü olarak başladığı kariyerinde Ankaragücü, Kayseri Erciyesspor ve Orduspor'u çalıştırdı. Pro lisans sahibi Yılmaz, "Bu mesleği yudum yudum içerek geldim. PTT 1. Lig'de başarılı olacağıma inanıyorum. Bunu ilerleyen günlerde herkes görecek" dedi. Balıkesirspor'un nitelikli futbolculardan oluşan bir kadrosu olduğunu vurgulayan Fikret Yılmaz, transferle ilgili sorulara, "Transfer dedikodularına girerek, oyuncuları huzursuz etmenin bir gereği yok" cevabını verdi. Tecrübeli teknik adam, Burak Yılmaz'la ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Fikret Yılmaz'ın ekibinde yardımcı antrenör Mehmet Akif Ekmekçi, kaleci antrenörü Hasan Sönmez ve kondisyoner Bulut Ferruhlar yer alıyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...