Real Madrid taraftarı hezimeti affetmiyor

Real Madrid taraftarı hezimeti affetmiyor

SPOR Haberleri

Real Madrid taraftarı Barcelona hezimetini affetmiyor

Lionel Messi'nin sakatlığı sebebiyle 11'de başlamamasına karşın Neymar ile Suarez'i durduramayarak evindeki derbiden 4-0 gibi ağır bir yenilgiyle ayrılan Real Madrid'de ipler kopma noktasında... Başkan Florentino Perez'i istifaya davet eden taraftarlar sosyal medyadan da adeta ateş püskürdü. Protestolara İspanyol medyası geniş yer ayırdı. Madrid'e yakın gazetelerin manşetleri şöyle: 

Marca: Bernabeu kelle istiyor 
Benitez'in işi bitti, taraftarlar "Florentino istifa" tezahüratları yaptı. Takım darmadağın olmak üzere... 

AS: Florentino Perez devri bitiyor 
Ronaldinho'nun alkışlanmasından 10 yıl sonra bu kez Iniesta alkışlandı. 

105 saniyede gelen gol

Bernabeu'da muhteşem bir galibiyete imza atıp Real ile puan farkını 6'ya çıkaran Barça klasik haline gelen paslaşmalarında da gövde gösterisi yaptı. Barça 105 saniyede yaptığı 40 pas sonunda Suarez ile ilk golünü kaydetti.

Sosyal medya 4 diye inledi

Barcelona'nın 4-0'lık galibiyeti Real Madrid'i sosyal medyada günün konusu yaptı. Eğlenceli fotomontajlar üretip paylaşan futbolseverlerden birisi telefon tuşlarında 4 numarası yerine Real Madrid logosunu koydu. Bir diğer dikkat çekici mesaj ise Neymar'ın üstün performansına yönelikti: "100 milyon Euro, kaçırılan vergiler, edilen kavgalar ve istifa eden bir başkan... Yine de Neymar galiba hepsine değdi." Sosyal medyada ayrıca Benitez'le alay eden birçok fotoğraf da dikkat çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...