Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'ye ilk idmanda 2 şok birden!

Düzenleyen:
Denizli'ye ilk idmanda 2 şok birden!

SPOR Haberleri

Teknik Direktör Mustafa Denizli, Galatasaray ile ilk antrenmanına çıktı. Tecrübeli hoca henüz ilk idmanında iki sakat haberiyle sarsıldı.

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig’in 13. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda yaptığı antrenmanla başladı.
 
Sarı kırmızılıların yeni teknik direktörü Mustafa Denizli, ilk antrenman öncesinde takımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Takım, daha sonra Stefano Marrone eşliğinde özel bir çalışmayla antrenmana başladı. Bu bölümde kaleciler, Claudio Taffarel yönetiminde takımdan ayrı çalıştı.
 
Oyuncular, topla yapılan serbest çalışmanın ardından iki takım hâlinde hareketli bir pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanın ana bölümünde ise 60 metrede çift kale maç yapıldı.
 
Antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
 
Podolski ve Hakan Balta yarıda bıraktı
 
Antrenmanda aldıkları darbe sonucu Lukas Podolski ve Hakan Balta, çalışmayı yarım bıraktı. Lionel Carole, sahada adaptasyon çalışması yaptı. Hamit Altıntop, tedavisinin ardından bireysel çalışma gerçekleştirdi. Sağ üst arka adalesinde ikinci derecede zorlanma tespit edilen Jason Denayer’in tedavisine başlandı.
 
Galatasaray, Kasımpaşa karşılaşmasının hazırlıklarını yarın akşam saat 17.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayarak maç için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...