Avrupa biletleri Selçuk İnan'dan

Avrupa biletleri Selçuk İnan'dan

SPOR Haberleri

İzlanda'ya attığı golle ay-yıldızlı ekibi EURO 2016'ya taşıyan tecrübeli futbolcu dün de G.Saray'a Avrupa Ligi kapısını açtı

Konya'da İzlanda ağlarını havalandırarak A Milli Takım'a EURO 2016 yolunu açan Selçuk İnan, dün de Galatasaray'ın geriye düştüğü maçta, attığı gol ile Avrupa Ligi için rezervasyon yaptırdı. Deneyimli oyuncu, Benfica sonrası Astana karşısında da golünü atarken, ligde de Osmanlı, Eskişehir ve Antalya maçlarında skor üretmişti. Selçuk İnan, Galatasaray'da forma giydiği 191 maçın 189'unda ilk 11 çıktı ve bu maçlarda 40 gol atıp, 51 asist yapmayı başardı. 

Burak&Umut sıfır çektiler
2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray forması ile 8 gol atan ve Cristiano Ronaldo ile yarışan Burak Yılmaz, bu sezonu golsüz tamamladı. Burak Yılmaz geçen sezon da Devler Ligi'nde 2 gol atmıştı. Bu arada Galatasaray'ın tartışılan bir diğer forveti Umut Bulut da bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde ağları havalandıramadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...