Penaltı vermeye yüreği yok

Penaltı vermeye yüreği yok

SPOR Haberleri

"Bizim iki, Rize'nin de bir penaltısını vermedi. Belki 4-5 penaltıyı es geçti. Demek ki hakemin penaltı çalmaya cesareti, yüreği yok"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, maç sonrası hakeme yüklendi. İlk yarıda takımının son dönemdeki en iyi futbolunu oynadığını vurgulayan tecrübeli hoca, "Pozisyon vermedik, çok net pozisyonları kaçındık. Hatta kalemize top bile gelmedi ama soyunma odasına mağlup girdik. Futbolda bu var. Futbolda olmayan bir gerçek ise şu: Hakemler eskiden 4-5 penaltı verirdi. Bizim ve Rize'nin olmak üzere 3-4 penaltıyı es geçtiler. İki net penaltı bizim vardı, bir tane de Rize'nin. Bütün pozisyonlara baksak belki 5 penaltıyı es geçti" dedi. 

Rizespor'u kutlarım 
Tekelioğlu şöyle devam etti: "Kart çıkarırken bir kart, iki karta bakmıyorsun. Penaltı vermeye yüreğin yok, cesaretin yok demek ki. Çok açık kı futbolun kuralları bizim maçta uygulanmadı. Penaltılar dışında da iyi maç yönettiğini söyleyemeyiz. Rize'yi oyuncularımızı kutluyorum. Sorumlu varsa travmadır bu. Ortada acı durum var ve bunun sorumlusu benim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...